OVER ONS

Derde generatie

Wij zijn Max en Koen (de twee middelste op de foto), aangenaam. Twee broers die samen de deuren heropenen van onze familiezaak.

TOEN

In 1974 begon onze Opa Henk (van den Berg) hier, op de Van Wou 20, een broodjeszaak, Broodje Popov. Ajax was regerend Europacup-1 winnaar, het Damrak stond vol geparkeerd met auto’s, een andere tijd. Popov zou vanaf 1974 uitgroeien tot een begrip in Amsterdam. Heel Amsterdam en omstreken kwam een broodje halen bij onze opa.

Later, in 1990, nam onze vader, Mike (van den Berg,) het stokje over. Hij tilde Broodje Popov naar een nieuw niveau met voor die tijd spraakmakende broodjes zoals de hot chicken en een pistoletje omelet. De zaak liep dusdanig goed dat er meerdere vestigingen kwamen, in Amstelveen en zelfs in de Amsterdam Arena. Het ging weer kriebelen, het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en dus besloot onze vader verder te gaan met een andere droom en gaf zijn zaak uit handen aan Jan.

NU

In 2021, komen Max en Koen aan het roer, samen staan wij voor de uitdaging om Broodje Popov weer een begrip te maken in Amsterdam. Sinds onze opa begon is er veel veranderd, wij streven naar de perfecte balans van een moderne broodjeszaak en de filosofie van onze opa.

We zien je snel voor een broodje!

INSTAGRAM