Pistolet Specials

Traditioneel

Hamburger Specials

Vegetarisch

Piramide XXL

Dranken

Over Broodje Popov

Broodje Popov is al 45 jaar een begrip in Amsterdam en omgeving. Bij ons kunt u van maandag t/m zaterdag terecht voor heerlijke koffie en thee, maar vooral om te genieten van een heerlijk vers belegd broodje. Voor ontbijt en lunch heeft u een brede keuze uit verschillende luxe, verse, warme en koude gerechten.

Kwaliteit, verse producten en de wensen van onze gasten staan bij Broodje Popov hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend dagelijks vers geleverde producten van ambachtelijke slagers, poelier en groenteboer.

Wij staan voor u klaar

Wij bezorgen ook graag uw bestelling bij u thuis of op het werk. Heeft u naast ons assortiment van producten nog aanvullende wensen dan vullen wij dit aan in onze bezorgservice.

Voor een rustig moment met de krant, voor een gezellige ochtend of middag met vrienden of een zakelijke afspraak kunt u altijd bij ons terecht. Uiteraard stellen wij WiFi gratis ter beschikking.

Broodje Popov

Broodje Popov is een traditionele Amsterdamse broodjeszaak, vlakbij de Albert Cuyp markt. In ons pand, aan de van Woustraat 20, staan ca. 50 zitplaatsen tot uw beschikking. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van een afhaal-, drive-in en bezorgservice. Zie voor meer informatie hierover de betreffende rubrieken van deze website.

Bekijk onze menukaart.

Contact

  • Van Woustraat 20
  • 1073 LL Amsterdam
  • 020-6623701
  • info@broodjepopov.nl